Location,TX 75035,USA
info@yourmail.com

Telelogopedie

Esther Göertz

Virginie Claessen

Kylana Meens

Inloggen voor telelogopedie

Stap 1

Klik op de foto van uw logopedist om te beginnen.

Stap 2

Vul uw naam in zodat de logopedist weet wie u bent.

Stap 3

Geef toestemming voor het gebruik van uw camera en microfoon. 


Stap 4

Klik op de blauwe knop met "knock" om te laten weten dat u er klaar voor zit.

Wat is telelogopedie?
Telelogopedie werkt in principe net zoals traditionele logopedie. Alleen bij telelogopedie zie en hoor je de logopediste via het beeldscherm van je computer. En de logopediste ziet en hoort jou. Wekelijks worden er via een webcam therapeutische oefeningen gedaan. Bij kinderen bevordert telelogopedie vaak de motivatie en stimuleert het het regelmatig oefenen. Soms kan het zijn dat de logopedist vooraf een oefening mailt die jullie vervolgens samen kunnen doen.

Waarom telelogopedie?
Soms is het even niet mogelijk om naar onze praktijk te komen. Zeker nu het coronavirus in Nederland ervoor zorgt dat mensen zoveel mogelijk thuis blijven. Op die momenten kan telelogopedie uitkomst bieden. Zo kan de logopedie voortgezet worden vanuit thuis en kan de zorg zo goed mogelijk gecontinueerd worden.

Vergoeding
Logopedie wordt door de zorgverzekeraars vergoed vanuit het basispakket, als de behandeling plaatsvindt op basis van een verwijzing door een arts of specialist. Of nadat u zich direct heeft aangemeld middels Direct Toegankelijke Logopedie.