Location,TX 75035,USA
info@yourmail.com

Over ons

Ons Team

Onze praktijk bestaat uit een klein team van enthousiaste allround logopedisten. Elk van ons staat ingeschreven in het kwaliteitsregister voor paramedici en is lid van de NVLF. Zo weet je zeker dat je bij ons de zorg krijgt die je nodig hebt.

Esther-goertz

Esther Göertz

Praktijkhoudster - Logopedist

Telefoon: 06-57540317
E-mail: esther@qcenter.nl

virginie-claessen

Virginie Claessen

Logopedist

Telefoon: 06-49630943
E-mail: virginie@qcenter.nl

kylana-meens

Kylana Meens

Logopedist

Telefoon: 06-25362373
E-mail: kylana@qcenter.nl

Wat wij bieden

Naast reguliere logopedische behandeling biedt onze praktijk nog een aantal extra diensten.

 

Educatieve groepen

Vanaf 1 mei 2018 is het mogelijk om uw kind aan te melden voor deelname aan een educatieve “speeluur” groep.  

Bij voldoende aanmeldingen starten onderstaande groepen:

  • Praatjesmakers: groep 1/2 – groep 3/4
  • Letterzetters: groep 2 en 3
  • Leeskanjers: vanaf groep 4/5 – groep 6/7 – groep 8

Voor meer informatie over de educatieve “speeluur” groepen kunt u telefonisch contact opnemen met de praktijk of een mailtje sturen naar info@qcenter.nl.

Voorlichtingen / workshops

Op verzoek verzorgen wij voorlichtingen voor ouders, peuterspeelzaalleidsters, leerkrachten en andere belangstellenden. Onderwerpen zijn o.a. spraak- en taalontwikkeling bij (jonge) kinderen, taalstimulering (op de peuterspeelzaal / in de kleutergroep, lezen) en afwijkende mondgewoonten (o.a. duim-/vinger-/speenzuigen). Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Missie en visie

Bij Q Center logopedie werken logopedistes die een goede kwaliteit van zorgverlening uiterst belangrijk vinden. De Q van Q Center staat dan ook voor de Engelse term voor kwaliteit, Quality.

Q center logopedie verricht op professionele en klantvriendelijke wijze allround logopedische zorg op maat op basis van recente ontwikkelingen en inzichten, waarbij de cliënt en diens hulpvraag centraal staan.

Continuïteit

Wij hechten veel waarde aan de continuïteit van de logopedische zorgverlening. Toch kan het wel eens voorkomen dat de behandeling niet doorgaat, bijvoorbeeld omdat uw logopedist ziek is, een nascholing volgt of andere verplichtingen heeft. In overleg met u bekijken we of de afspraak op een ander tijdstip kan plaatsvinden. Mocht het onverhoopt zo zijn dat er geen ander tijdstip kan worden gevonden, dan krijgt u desgewenst oefeningen en tips/adviezen mee zodat thuis kunt oefenen tot de volgende afspraak..

Voor langdurige waarneming bij ziekte, vakantie en/of verlof zijn binnen de praktijk afspraken gemaakt. Wij werken met drie logopedisten. Mocht één van ons onverhoopt voor een langere periode afwezig zijn, dan wordt eerst intern naar vervanging gezocht. Indien dit niet mogelijk is, dan zal er een externe logopedist worden ingeschakeld. Waarneming geschiedt altijd door een gediplomeerd logopedist.

Op feestdagen is de praktijk gesloten.

Kwaliteit

Kwaliteitsregister Paramedici

Het Kwaliteitsregister Paramedici (KP) is een vrijwillig register voor een groot aantal paramedische beroepsgroepen, waaronder logopedisten. Via het kwaliteitsregister wordt eenmalig geregistreerd of een paramedicus voldoet aan de opleidingseisen van de Wet BIG (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg). De paramedicus wordt bij de initiële registratie ingeschreven in het basisregister (basisregistratie)Vervolgens wordt periodiek geregistreerd (herregistratie) of een paramedicus beschikt over actuele kennis en ervaring. Alleen wanneer aan de door de beroepsgroep gestelde eisen wordt voldaan, wordt de paramedische behandelaar bij herregistratie ingeschreven in het kwaliteitsregister.

Binnen onze praktijk zijn alle logopedistes geregistreerd in het kwaliteitsregister.

 

NVLF

Alle logopedistes van ons team zijn aangesloten bij de NVLF.

De NVLF is dé beroepsvereniging van en voor logopedisten in Nederland. Ze behartigt de belangen van de leden die zijn aangesloten. Tevens ondersteunt zij de leden zodat zij hun cliënten/patiënten kwalitatief hoogstaande logopedische zorg kunnen bieden in alle levensfasen.

Voor meer informatie over de NVLF kunt u terecht op: www.nvlf.nl